Novi Compas portal

 

udruge u Lipiku - kontakt informacije
Djeca Lipika
Vinko Kasana, gradonačelnik Grada Lipika

 

Prijava komunalnog nereda
Odluka ukidanja nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Požeško-slavonske županije

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske na temelju prijedloga Stožera civilne zaštite Požeško-slavonske županije donio je 19. travnja Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području naše županije. Za odlazak iz Lipika u Pakrac te obratno građani više neće trebati imati propusnicu.

Međutim, od dana ukidanja mjere napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za područje Požeško-slavonske županije, propusnica je potrebna samo za odlazak na područje druge županije. Tako će vam primjerice za odlazak u obližnji Daruvar (Bjelovarsko-bilogorska županija), Kutinu (Sisačko-moslavačka županija) ili Novu Gradišku (Brodsko-posavska županija) propusnica ipak trebati.

Isto tako, treba naglasiti da su i dalje na snazi mjere koje se odnose na ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti te održavanja kulturnih i sportskih događanja.

 

19.04.2020. 5251 pregleda