Novi Compas portal

 

udruge u Lipiku - kontakt informacije
Djeca Lipika
Vinko Kasana, gradonačelnik Grada Lipika

 

Prijava komunalnog nereda
JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora u 2018. godini, sukladno Programu mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Lipika za razdoblje od 2018. do 2021. godine

Temeljem članka 21. Programa mjera za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Lipika za razdoblje od 2018. do 2021. godine (Službeni glasnik Grada Lipika broj 2/2018) Jedinstveni upravni odjel objavljuje

JAVNI POZIV

za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora u 2018. godini, sukladno „Programu mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Lipika za razdoblje od 2018. do 2021. godine“

Prijave se podnose isključivo preporučeno poštom od 4. lipnja 2018. godine od 10:00 sati. Javni poziv je otvoren do 30. listopada 2018. godine ili do iskorištenja sredstava predviđenih ovim pozivom.

Podnositelji zahtjeva mogu za vrijeme trajanja ovog Javnog poziva kontinuirano postavljati pitanja. Pitanja se mogu postavljati do 14 kalendarskih dana prije isteka roka za podnošenje prijava. Odgovori će se objaviti tijekom postupka dodjele na službenoj stranici Grada Lipika u roku od 7 radnih dana od dana zaprimanja pojedinog pitanja. Pitanja s jasno naznačenom referencom na Mjeru na koju se odnosi pitanje moguće je postaviti isključivo putem službene Internet stranice Grada Lipika. S ciljem poštivanja načela jednakog tretmana, Grad Lipik nije u mogućnosti odgovarati na pojedinačne usmene upite kao niti održavati pojedinačne sastanke s prijaviteljima ili potencijalnim prijaviteljima od objave Javnog poziva.

 

Tekst javnog poziva i obrasce potrebne za prijavu možete preuzeti ispod. Također, ispod možete postaviti pitanje vezano uz ovaj Javni poziv.

Važno!!! Objavljena Odluka o dodjeli potpora za mjeru 2.1.

Dana 06. srpnja 2018. godine pod Dokumenti (ispod) Objavljena je odluka o dodjeli potpora za mjeru 2.1. POTPORA ZA NABAVU I UGRADNJU NOVIH STROJEVA I OPREME kao i nova Odluka o izmjeni Odluke o rasporedu sredstava po područjima i mjerama.

 

Važno!!! Izmjena Obrasca

Dana 05. lipnja 2018. godine izmijenjen je Obrazac_IZ.2

 

VAŽNO!!! Obustava poziva za mjeru 2.1.

Dana 14. lipnja 2018. godine od 17:00 sati Grad Lipik privremeno obustavlja Javni poziv za podnošenje zahtjeva za potporu za mjeru 2.1. POTPORA ZA NABAVU I UGRADNJU NOVIH STROJEVA I OPREME sukladno „Programu mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Lipika za razdoblje od 2018. do 2021. godine“.

Zahtjevi se mogu poslati preporučenom poštom najkasnije do četvrta 14. lipnja 2018. do 17:00 sati, a svi pristigli zahtjevi koji budu imali datum i vrijeme slanja nakon isteka navedenog roka, neći biti uključene u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva.

Naime, Poziv za mjeru 2.1. se privremeno obustavlja jer su zaprimljeni projektni prijedlozi, u odnosu na zahtijevani iznos bespovratnih sredstava, dosegnuli preko 100% ukupno raspoloživog iznosa Poziva za Mjeru 2.1. POTPORA ZA NABAVU I UGRADNJU NOVIH STROJEVA I OPREME.

Pozivamo Vas da i nadalje pratite daljnje informacije vezano uz predmetni Poziv koje će pravovremeno biti objavljene na službenim stranicama Grada Lipika.

Za ostale mjere u ovom Javnom pozivu i dalje se primaju prijave.

Odluka o izmjeni Odluke o rasporedu sredstava po područjima i mjerama
 

21.05.2018. 8643 pregleda